Krantartikel vd Posthoorn d.d. 22 januari 2020

Goededag beste klanten en volgers, hierbij een leuk artikel vanuit de Posthoorn ( d.d. woensdag 22 januari 2020) 🍴📝🤗, lees je gezellig mee ?! Tot smullen…..

Phia’s Smulparadijs
4 jaar achter de rug, nu jaar 5 in met een vlucht!

Alweer 4 jaar geleden, op 2 januari 2016 opende Phia’s Smulparadijs (Phia’s) haar deuren. Phia’s verwelkomde haar klanten met overheerlijke gerechten uit de Surinaams-Creoolse keuken en de daarbij behorende aangename geuren.

“Net als de voorgaande jaren willen wij onze klanten en volgers op de social media bedanken voor de support van de afgelopen smuljaren”, zo zeggen de eigenaren Dwight en Phia. Dwight en Phia kijken vol trots terug naar de afgelopen 4 jaar. “Ik voel mij vereerd dat wij door onze klanten, de buurt, onze volgers op de social media, collega-ondernemers en uiteraard iedereen die van lekker eten houdt gewaardeerd worden”, aldus Dwight.
“Ik vind het mooi om te zien en te ervaren dat Phia’s voor vele klanten een vaste ontmoetingsplek is geworden. Voor ons is het bewijs dat lekker eten mensen met elkaar verbindt en het doet ons deugd dat wij hieraan mogen bijdrage”, zo zegt Phia.

Soepen en maaltijden
Phia’s staat naast de vaste menukaart ook bekend om hun overheerlijke authentieke Surinaams- Creoolse maaltijden en soepen. “Onze klanten houden van smullen en daar zullen wij ook in 2020 aan bijdragen, is ons motto. Elke dag valt er wel wat lekkers te halen. Zo hebben wij op de dinsdagen, donderdagen en zaterdagen wisselende Phia’s maaltijden. Op de woensdagen en vrijdagen zijn er wisselende Phia’s soepen.”

Social media
Wist je dat Phia’s Smulparadijs op de social media te volgen is? “Check ons op onze Google, Facebook, Youtube en Instagram bedrijfspagina, om de videopresentaties van Phia’s maaltijd of soep van de dag te bekijken.”

Openingsdagen
Met ingang van 2 januari 2020 zijn de openingsdagen gewijzigd. “Dinsdag tot en met vrijdag zijn wij van 11.00 tot 19.00 uur geopend en op zaterdag van 12.00 tot 19.00 uur. Op de zondagen en maandagen zijn wij gesloten. Tijdens de schoolvakanties hanteren wij aangepaste openingsdagen- en tijden.”
Voor meer informatie kan je op de website en/of social media terecht.

Vestiging
Phia’s Smulparadijs is gevestigd aan de Bouwlustlaan 111 (t.o. wijkcentrum de Bouwlust) in Den Haag. Tel. 070-7851813 of 06-23747466.
Website www.phiassmulparadijs.nl

bron: de Posthoorn